Couscoussalade met geitenkaas

15-10-2015 19:29

Nodig voor 4 personen:

- 1 zakje mix voor vegetarische couscoussalade (Verstegen, 20 gr.)

- 1 pak couscous

- Sap van 1/2 citroen

- 4 eetlepels olijfolie

- 1 komkommer

- 3 tomaten

- 2 stengels bleekselderij

- 1 appel

- 200 gr. zachte geitenkaas

 

Stap 1

Meng de couscous met de kruidenmix.

 

Stap 2

Bereid de couscous volgens aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

 

Stap 3

Roer de couscous met een vork los en voeg het citroensap en de olijfolie toe.

 

Stap 4

Snijd de komkommer in blokjes en voeg deze toe aan de couscous.

 

Stap 5

Snijd de tomaten in blokjes; verwijder de zaadlijsten en voeg deze toe aan de couscous.

 

Stap 6

Snijd de bleekselderij in boogjes en voeg deze toe aan de couscous.

 

Stap 7

Voeg de geitenkaas in stukjes toe aan de couscous.

 

Stap 8

Meng het geheel goed door.

 

Eet smakelijk!!!

 

Bron: Jumbo receptenkaartje

 

Voedingswaarde p.p.: 454 kcal, eiwit: 15 gr., koolhydraten: 51 gr., vet: 20 gr.