Couscoussalade met geitenkaas
Nodig voor 4 personen:
- 1 zakje mix voor vegetarische couscoussalade (Verstegen, 20 gr.)
- 1 pak couscous
- Sap van 1/2 citroen
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 komkommer
- 3 tomaten
- 2 stengels bleekselderij
- 1 appel
- 200 gr. zachte geitenkaas
Stap 1
Meng de couscous met de kruidenmix.
Stap 2
Bereid de couscous volgens aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 3
Roer de couscous met een vork los en voeg het citroensap en de olijfolie toe.
Stap 4
Snijd de komkommer in blokjes en voeg deze toe aan de couscous.
Stap 5
Snijd de tomaten in blokjes; verwijder de zaadlijsten en voeg deze toe aan de couscous.
Stap 6
Snijd de bleekselderij in boogjes en voeg deze toe aan de couscous.
Stap 7
Voeg de geitenkaas in stukjes toe aan de couscous.
Stap 8
Meng het geheel goed door.
Eet smakelijk!!!
Bron: Jumbo receptenkaartje
Voedingswaarde p.p.: 454 kcal, eiwit: 15 gr., koolhydraten: 51 gr., vet: 20 gr.