Nieuws

In de (online) Krant!

03-05-2022 18:18

Nijkerkse schrijft gedichtenbundel: Nog Altijd Hoop

3 mei 2022 om 18:08 
Overig Deel je nieuws
Ontwapenende en kwetsbare inkijk bij een aandoening

,,Op het eerste gezicht lijkt er niet veel aan de hand te zijn. Maar omdat ze soms nog redelijk goed kunnen meekomen, worden ze bijna altijd overschat in wat ze aankunnen.’’

Fragment uit ‘Nog Altijd Hoop’

Middels de beklijvende gedichten komt een lange weg van revalidatie, acceptatie en herstel rondom niet-aangeboren hersenletsel langs. Het schetst een intense en ingrijpende worsteling waarin emoties als woede, angst, schaamte en (over)leven ruim baan nemen.

Toch is dit geen reden geweest om op te geven, blijkt uit de bundel. Ondanks de uitdagingen die de aandoening met zich meebrengen, kijkt Tianne nuchter en strijdbaar naar de toekomst.

Juist in dat opzicht is deze persoonlijke bundeling gedichten niet alleen van waarde voor haarzelf, maar zou dit het ook kunnen zijn voor anderen.

Nog Altijd Hoop is vanaf nu te koop via onder andere de mijnbesteller.nl, bol.com en de bekende boekhandels.

PAPERBACK | ISBN 9789403651989 | 48 PAGINA’S | € 13.85

Over Stichting UitJeErvaring

Stichting UitJeErvaring wil anderen op een laagdrempelige wijze een podium bieden om ervaringen met en over sociaal-maatschappelijke thema’s te delen. Denk hierbij aan de (geestelijke) gezondheidszorg, zoals het hebben van een psychische kwetsbaarheid maar ook aan sociale uitsluiting, vergrijzing en armoede. De stichting werkt samen met particulieren, bedrijven en sociaal maatschappelijke organisaties.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.uitjeervaring.nl/nogaltijdhoop, of contact opnemen via info@uitjeervaring.nl

 
 

Nog Altijd Hoop

12-04-2022 13:01

Vanaf nu verkrijgbaar: Nog Altijd Hoop!!!

 

NIEUWE GEDICHTENBUNDEL: Nog Altijd Hoop

29-03-2022 00:00

Op  29 maart heb ik de proefdruk van mijn gedichtenbundel mogen ontvangen. Met heel veel dank aan Stichting Uit je Ervaring. 

De bundel is vanaf 16 april verkijgbaar op mijnbestseller.nl.

De nieuwe bundels 2021 zijn uit!!

05-03-2021 14:58

 

Onze bundels zijn verkrijgbaar!
Wij zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het samenstellen en perfectioneren van de gedichtenbundels. Dit harde werk resulteerde in twee verschillende uitgaven; een prachtig gedrukte bundel waarin de - naar ons idee - meest verrassende, mooie en soms ontroerende gedichten zijn opgenomen, en de e-bundel, waarin naast alle gedichten uit de gedrukte bundel, een extra selectie aan gedichten is opgenomen. Met veel plezier kondigen wij aan dat de gedichtenbundels nu verkrijgbaar zijn, waarvan een deel van de verkoop gedoneerd wordt aan het Ronald McDonald Kinderfonds! Bestellen kan via www.uitjeervaring.nl/bundels2021

 

Bestel een bundel bij UitjeErvaring!!

25-06-2020 14:28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krijg je ook zo'n heerlijk vakantiegevoel door het warme weer? Het ideale moment om 1 van onze bundels erbij te pakken! Bestellen kan hier: https://www.uitjeervaring.nl/gedichtenbundels-2020.html

 

 

UitJeErvaring: nieuwe bundels uit!

29-02-2020 00:00
Vanaf nu verkrijgbaar!

Met veel plezier kondigen wij aan dat vanaf vandaag de gedichtenbundels online verkrijgbaar zijn. Wij zijn trots op het resultaat. Je kunt ze bestellen via https://www.uitjeervaring.nl/gedichtenbundels-2020 Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan de Luisterlijn!

Conform onze wedstrijdvoorwaarden krijgen de, door ons geselecteerde, winnaars een exemplaar opgestuurd als prijs. Helaas is het voor ons niet mogelijk om de andere deelnemers een exemplaar op te sturen. We hebben de prijzen zo laag mogelijk gehouden.